ODTÜ - TSK Modelleme ve Simülasyon Araştırma ve Uygulama Merkezi

ODTÜ-TSK MODSİMMER

ODTÜ-TSK Modelleme ve Simülasyon Araştırma ve Uygulama Merkezi web sitesine hoş geldiniz.

MODSİMMER ayrıntılı tanıtım katalogu için tıklayınız.

Announcements

• USMOS 2019 Konferansı

Modelleme ve simülasyon; Ar-Ge, analiz ve tasarımda giderek önem kazanan bir alan olmuştur. Bu alanda ülkemizde ilk ve tek olan USMOS konferansları, gelişmelerin paylaşılmasıyla ihtiyaç makamı, sanayi ve üniversite etkileşiminin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

19-21 Kasım 2019 tarihlerinde sekizincisi düzenlenecek Ulusal Savunma Uygulamaları Modelleme ve Simülasyon Konferansı'nın internet adresini ziyaret etmek için tıklayınız.

• 2018 Yaz Dönemi için Stajyer Alımı

2018 yaz dönemi için ODTÜ-TSK MODSİMMER'e Bilgisayar/Yazılım Müh., Endüstri Müh., BÖTE, İstatistik bölümü öğrencileri öncelikli olmak üzere stajyer alınacaktır.

Başvuru için tıklayınız.